Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Eiken badmeubel uit de keuken van HoutCuisine

Eiken badmeubel uit de keuken van HoutCuisine

Eiken badmeubel van duurzaam hout

Met een eiken badmeubel van HoutCuisine kies je voor dezelfde kwaliteit en flexibiliteit die de eikenhouten-, sloophouten- en steigerhouten keukens van HoutCuisine bieden. Dat betekent onder meer dat je kunt kiezen voor diverse afwerkingen en mogelijkheden. Ook specifieke persoonlijke wensen kunnen we in je eikenhouten badmeubel verwerken. Voor de vervaardiging van je eiken badmeubel kiezen we alleen voor het beste hout. Vanzelfsprekend van duurzame bron.

Van keuken naar badmeubel

De kennis en ervaring die we hebben opgedaan in het vervaardigen van onze keukens gebruiken we vanzelfsprekend ook bij het maken van jouw eiken badmeubel. Zowel de omgeving van een keuken als een badmeubel kennen veel invloeden die de levensduur en kwaliteit van hout kunnen beïnvloeden. Ook het dagelijkse intensieve gebruik is een overeenkomst tussen een houten keuken en een eiken badmeubel. De materialen en technieken die we inzetten bij het vervaardigen van onze keukens sluiten daarop aan en garanderen een duurzaam product. Daarom was voor ons de stap om een eiken badmeubel te introduceren niet onlogisch. Daarbij vinden we het ook geen straf om aan deze prachtige houten badmeubelen te werken. Want zeg nou zelf…

Eiken badmeubel op maat

EIken badmeubel met hardsteen wasbak

De badmeubels van HoutCuisine worden geleverd in enkele standaardmaten. Daarnaast is het mogelijk om maatwerk te leveren. De opbergruimte van je eiken badmeubel kan worden voorzien van laden of van deurtjes. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten waskommen en mogelijkheden voor het aansluiten van kranen. Een bijpassende kast of plank voor het opbergen van handdoeken? Geen probleem! We helpen je graag met het realiseren van je droombadkamer.

Eiken badmeubel: talloze mogelijkheden

En alsof je nog niet genoeg keuze hebt: ook voor de afwerking van je eiken badmeubel zijn er talloze mogelijkheden. Stuk voor stuk geven ze een andere uitstraling en sfeer. Lees er meer over op de specifieke productpagina. En duizelt je het een beetje door de vele mogelijkheden? Neem gewoon contact met ons op. We adviseren je graag bij het maken van je keuze. Ook voor andere vragen staan we graag voor je klaar!