Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

In de media: eikenhouten keukens zijn hot

In de media: eikenhouten keukens zijn hot

De eikenhouten keukens van HoutCuisine zijn niet onopgemerkt geïntroduceerd. De eikenhouten, sloophouten en steigerhouten keukens van HoutCuisine verschenen in bladen, kranten en diverse blogs. Deze maand vind je ons zelfs in het aprilnummer van 101 Woonideeën. En daar zijn we best trots op! De aandacht van de media laat zien dat het concept van HoutCuisine goed wordt ontvangen en aansluit bij het huidige tijdsbeeld.

Begonnen met het leveren van betaalbare exclusieve keukens van eikenhout maken we nu ook prachtige keukens van sloophout, steigerhout en zelfs sloophout. En dat sluit dan weer aan op de trend om duurzame materialen te gebruiken. Iets wat overigens ook terug kwam in diverse publicaties.

Met een beperkter budget tover je jouw vertrouwde Ikea-keuken dus gemakkelijk om tot een exclusieve keuken in jouw stijl. – Metro

Eikenhouten, sloophouten en steigerhouten keukens in de spotlight

Zo verscheen in Metro een artikel over de nieuwste keukentrends. Met onder meer de trend om organische vormen in de keuken te gebruiken. Prachtig geïllustreerd met de Leaf-keuken van Culimaat. Daarnaast de stille afzuigkappen van Falmec  en ook ruimschoots aandacht voor HoutCuisine. In het artikel worden de eikenhouten keukens, sloophouten keukens en de steigerhouten keukens van HoutCuisine belicht. Verder wordt er aandacht besteed aan het duurzame karakter en de naadloze combinatie met bestaande keukenframes.

eikenhouten keuken van HoutCuisine in de media

Keuken zelf bouwen pluspunt

Dat keukens van sloophout en keukens van steigerhout erg geliefd zijn blijkt uit de vele blogs die aandacht besteden aan de houten keukens van HoutCuisine. Met name de sloophouten en steigerhouten keukens worden door bloggers omarmd. En met name de mogelijkheid om een houten keuken zelf te bouwen blijkt bij bloggend Nederland een pluspunt.

HoutCuisine hoopt met een nieuw concept de zelfbouwer die zijn eigen keuken wil realiseren vooruit te helpen. -Wonen.nl

Zelf een eikenhouten keuken realiseren?

Natuurlijk zijn wij zelf net zo enthousiast as de pers over de keukens van HoutCuisine. Je maakt met onze frontjes, afwerkdelen en werkbladen in combinatie met bijvoorbeeld een onderbouw van Ikea zelf een exclusieve keuken. Met de uitstraling van een massief eiken keuken. En sloop- en steigerhout zijn ook mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden eens verder op onze website. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!