Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Maatwerk keuken in koffiebar Zwolle

Maatwerk keuken in koffiebar Zwolle

Maatwerk keuken als middelpunt

De koffie die je in Zwolle drinkt is niet alleen lokaal gebrand en biologisch, maar wordt ook nog eens geserveerd door talenten van de RIBW Groep Overijssel. Hiermee geeft het concept de mogelijkheid om medewerkers met een psychische beperking onder begeleiding en op een rustige manier ervaring op te doen met horecawerk. Van hieruit kunnen zij zo mogelijk doorgroeien naar een andere functie waarin meer van hen verwacht wordt. We zijn er best trots op dat de maatwerk keuken van HoutCuisine het fysieke middelpunt is van dit initiatief.

Maatwerk keuken op basis Ikea

maatwerk_keuken_huishout_zwolle2

Het verhaal van HoutCuisine is dat de maatwerk keuken op een budgetvriendelijke manier is vervaardigd. De basis van de keuken is namelijk van een Ikea keuken. Door maatwerk keukendeurtjes, ladefronten en een prachtig blad is het keukenblok een eyecatcher bij Huishout.Dat de keuken wordt ingezet binnen een professionele omgeving onderstreept de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen die HoutCuisine gebruikt.

Maatwerk meubels en accessoires

De winkel van Huishout is sowieso een aanrader voor als je actief bezig bent met je interieur. Naast de maatwerk keukens van HoutCuisine kun je er terecht voor een scala aan sloophouten meubels en woonaccessoires. Hierbij staat maatwerk ook voorop. De meubels en woonaccessoires in de winkel komen uit eigen meubelmakerij, of ze worden op een zorgboerderij of in zorginstellingen gemaakt.

Maatwerk keuken bij Huishout in Zwolle

Tijdens de openingstijden van Huishout kun je altijd even binnen lopen om de HoutCuisine keuken te bekijken. Wil je meer weten over de keukens maak dan even een afspraak voor je komt. HoutCuisine zorgt dan voor een specialist om je zo goed mogelijk te helpen. En die kop koffie is dan natuurlijk van ons. Je vindt Huishout aan de Spoelstraat 34 in Zwolle.