Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Over HoutCuisine

HoutCuisine maakt houten keukendeuren, ladefrontjes en diverse afwerkpanelen die aansluiten op de Metod-keukenkasten van Ikea. Alles precies passend, in de gewenste kleur uitgevoerd en eenvoudig zelf te monteren. Zo is een betaalbare keuken in jouw eigen stijl dichterbij dan je denkt. Houtcuisine is in 2011 opgericht door meubelmakers met liefde voor het ambacht en hout. Door onze jarenlange ervaring in het produceren en monteren van keukens kunnen wij een gedegen advies geven over wat wel en niet mogelijk is met massief houten keukens.

Het beste van twee werelden

Een keuken is vaak een forse investering. Maatwerk van een keukenontwerper, meubelmaker of exclusieve keukenzaak is kostbaar. Maar je krijgt dan wel een unieke keuken in jouw stijl.

Bij Ikea daarentegen vind je prima keukens voor een vriendelijke prijs. Alleen sluit misschien de uitstraling en stijl niet helemaal aan op je wensen.

Met HoutCuisine combineer je de voordelen van beide opties met als resultaat een unieke en exclusieve keuken in jouw stijl voor een vriendelijke prijs.

Waarom hout en HoutCuisine?

Hout is een prachtig, natuurlijk en duurzaam materiaal. Een ambachtelijk houten keuken is dan ook een echte blikvanger in je huis.

Het werken met hout vraagt om kennis en vakmanschap. Bij HoutCuisine werken daarom ervaren en gediplomeerde meubelmakers die met respect en oog voor detail alles op maat met de hand maken. Het eventuele kromtrekken van massief hout hebben wij opgelost door alle fronten te voorzien van een stalen strip die in het front wordt verwerkt. Zo zijn de fronten super stabiel en trekken zie niet meer krom. Een bijkomend voordeel van deze methode is dat de stalen strips niet zichtbaar zijn in het eindproduct.

Advies

Omdat iedere keuken uniek is geven wij graag advies over de specifieke mogelijkheden, maak een afspraak in onze showroom in Amsterdam om jouw wensen te bespreken. Via telefoon of email staan uiteraard ook graag voor jouw klaar.

BEL ONS: 085 - 016 06 06  E-MAIL NAAR: INFO@HOUTCUISINE.NL


Het team