Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Noeste arbeid

De stijl noeste arbeid staat voor keukenfronten met een stoere en natuurlijke uitstraling. Binnen deze stijl kan je kiezen tussen verschillende bewerkingen en afwerking van het massieve eikenhout. Zoals gestoomd eikenhout. Gestoomd eikenhout maakt het hout iets donkerder en in combinatie met de gezandstraalde bewerking wordt het echt een stoer en robuust front. Ook de narurel gezandstraalde variant is een echte blikvanger. In het eikenhout dat wij gebruiken komen gezonde noesten voor tot 25mm. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een front met grotere noesten tot 35mm. De keukenfronten van massief eikenhout kunnen worden afgewerkt met een hardwax blanke olie of een matte blanke lak.

Onze massief eiken fronten worden voorzien van een metalen strip die in het hout verwerkt zit, deze zijn onzichtbaar en zijn bedoeld om het eventuele kromtrekken van het hout tegen te gaan.

Massief eikenhout

Je kunt voor jouw keuken kiezen uit verschillende soorten massief eikenhout:

  • Glad eikenhout met kleine noesten
  • Gezandstraald eikenhout met kleine noesten
  • Gestoomd en gezandstraald eikenhout met kleine noesten

Deze 3 varianten zijn ook verkrijgbaar met grotere noesten voor een nog stoerdere look, vraag naar de mogelijkheden of bestel een sample.

Stappenplan


Voorbeeldberekening

Aantal Type Prijs
4 × Lades € 628,-
2 × Deuren € 580,-
1 x vaatwasserfront € 290,-
1 × Plint (2 delen) € 111,-
Totaal € 1609,-

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en bezorgen.

Offerte opvragen

Materiaalsoorten

Massief eikenhout

Massief eikenhout gestoomd gezandstraald

Massief eikenhout gezandstraald

Massief eikenhout gezandstraald zwart