Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Over HoutCuisine

HoutCuisine maakt houten keukendeuren, ladefrontjes en diverse afwerkpanelen die aansluiten op de Metod-keukenkasten van Ikea. Alles precies passend, in de gewenste kleur uitgevoerd en eenvoudig zelf te monteren. Zo is een betaalbare keuken in jouw eigen stijl dichterbij dan je denkt.

Het beste van twee werelden

Een keuken is vaak een forse investering. Maatwerk van een keukenontwerper, meubelmaker of exclusieve keukenzaak is kostbaar. Maar je krijgt dan wel een unieke keuken in jouw stijl.

In het grote woonwarenhuis daarentegen vind je prima keukens voor een vriendelijke prijs. Alleen sluit misschien de uitstraling en stijl niet helemaal aan op je wensen.

Met HoutCuisine combineer je de voordelen van beide opties met als resultaat een unieke en exclusieve keuken in jouw stijl voor een vriendelijke prijs.

Waarom hout en HoutCuisine?

Hout is een prachtig, natuurlijk en duurzaam materiaal. Een ambachtelijk houten keuken is dan ook een echte blikvanger in je huis.

Het werken met hout vraagt om kennis en vakmanschap. Bij HoutCuisine werken daarom ervaren en gediplomeerde meubelmakers die met respect en oog voor detail alles in Nederland op maat met de hand maken. Het is daarom makkelijk om in te springen op jouw specifieke wensen.


Het team