Maatwerk Mogelijk

FCS-gecertificeerd

Verschillende Houtsoorten

10X IKEA keuken inspiratie

Of je nou net begonnen bent met oriënteren of jouw keuze voor een IKEA keuken al helemaal gemaakt hebt, inspiratie en ideeën opdoen is altijd leuk. Van landelijke IKEA keukens tot minimalistische stijlen, van grote tot kleine keukens. Ontdek welke IKEA keukenstijlen bij jou passen.

Zwarte moderne keuken met een vleugje urban

Strak en toch ook speels. Niets doet vermoeden dat je hier te maken hebt met een IKEA keuken. Toch is de basis allemaal van de Metod lijn. Onze zwarte fronten gecombineerd met tinten van beige, goud en oranje, maken het tot een eclectisch en warm geheel.

massief eiken zwarte keukenfront
Landelijke keukenstijl massief eikenhout

Landelijk-minimalistische keuken in naturel eikenhout

Op zoek naar een IKEA keuken in landelijke stijl? Dit is hoe wij dat voor je kunnen realiseren. Naturel eikenhout is tijdloos en vormt een goede basis voor verdere toevoeging van kleuren en materialen. Ook een klein accessoire geeft dan al een groots effect.

Eigentijdse keuken in oud grachtenpand

Een keuken vinden voor een oud huis? De stijl hoeft niet per se klassiek te zijn. Een combinatie van oud en modern zorgt juist voor een edgy en fris contrast. Klik voor meer IKEA keuken inspiratie door naar de projectpagina van deze black beauty.

Zwarte fineer ikea keuken inspiratie
Massief eiken keukenfront met greeploos profiel

Landelijke naturel keuken met zwarte accenten

‘Klein maar fijn’ is zeker van toepassing op deze landelijke keuken. In een beperkte ruimte, kun je toch een complete IKEA keuken realiseren die ruimtelijk aanvoelt. Combineer de kasten van IKEA met lichte fronten. Donkere accenten brengen het geheel in balans.

Verfijnde zwarte keuken met industriële elementen

Kom je bij het verbouwen een grove bakstenen muur tegen? Wij zeggen ‘niks meer aan doen’, want zoals je ziet is het een strak idee om hier een zwarte IKEA keuken tegenaan te zetten. Wist je trouwens dat zwart geen kleur is? Daarom past het overal bij.

zwarte massief eiken keukenlades
Massief eiken keukenfronten

Vrolijk IKEA keuken idee

Zoek niet alleen inspiratie voor de frontjes van jouw IKEA keuken, maar trek het ook wat breder. Met een knaller van een kleur op de muur, kun je het met de rest op safe spelen. Onze producten geven vaak een rustige basis, waar je nog alle kanten mee op kunt.

Rustige en krachtige keuken vergezeld door groen en grijs

Niet alleen op de muur, maar ook op de vloer kun je spelen met kleur. De saliegroene ondergrond is een van de betere IKEA keuken ideeën die we zijn tegengekomen. Samen met naturel eiken, een zwart blad en wolkerig betonciré, zien we een krachtig geheel.

Landelijke keuken massief eiken
Naturel eiken keukendeuren

Landelijke naturel keuken met wit blad en witte bovenkastjes

Soms weet je niet wat je wilt, tot je het ziet. Het creatieve brein achter deze IKEA keuken had eerst het idee een betonnen blad te kiezen. Maar het tijdelijke witte blad gaf zo’n fijne lichte sfeer, dat besloten werd tóch voor wit te gaan. Pin je dus niet te veel vast op de IKEA keukenplanner, en laat je ook gaandeweg nog inspireren.

Chique landelijke familiekeuken

Heb je de ruimte? Een grote familie? Sta je het liefst de hele dag te kokkerellen? Allemaal redenen om groots uit te pakken. Zo kan iedereen zijn eigen plek claimen en staat niemand elkaar in de weg. Met dit project geven we je een idee hoe je een groot gebaar kunt neerzetten met een IKEA keuken.

Zwarte keukenkasten massief eiken
eikenhouten keukens

Eiken design keuken met mediterrane vibe

Zou het door de uitgestalde wijnflessen komen? Het indirecte, zachte licht, dat doet denken aan een zonsondergang? Of toch door het dikke blad dat doet denken aan een Griekse keuken? Hoe het ook zij, deze keuken roept bij ons een heerlijke mediterrane vibe op. De inspiratie is eindeloos met een IKEA keuken.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?