Maatwerk Mogelijk

FCS-gecertificeerd

Verschillende Houtsoorten

Hoe werkt het?

Ons concept kent een eenvoudig stappenplan, maar je mag hier ook van afwijken. Informeer vooral naar de mogelijkheden, we zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Lees meer over het bestellen van samples en het ontwerpen van jouw IKEA droomkeuken.

1. IKEA ontwerp maken

Je bent eruit, je wilt een nieuwe keuken! De eerste stap is om een IKEA keukenplanner in te vullen. Heb je hier hulp bij nodig, dan adviseren wij je een afspraak te maken met een IKEA medewerker, zodat de keukenplanner precies kloppend is. Heb je specifieke wensen die verder reiken dan de maatvoering van IKEA, dan kunnen wij in overleg ook maatwerk leveren. Wanneer je bijvoorbeeld een dieper werkblad wilt hebben, dan kunnen wij de zijpanelen breder maken.

2. Keuze fronten

Weet je al welke houtsoort en welke afwerking je wilt hebben? Dan kun je door naar stap 3. Als je nog twijfelt over wat het best bij jou past, kun je op onze inspiratiepagina kijken. Maar je kunt ook een sample bestellen, zodat je de kleur en bewerking nog beter kunt ervaren.

3. Offerte op maat

Verstuur je IKEA keukenontwerp naar ons via het offerteformulier. Daarbij kies je een houtsoort en afwerking. Specifieke wensen, zoals out-of-the-IKEA-box maatwerk, kun je hierbij aangeven. Het is ook mogelijk een geheel eigen tekening met precieze maatvoering aan te leveren. Wij maken vervolgens een offerte, waar alles in staat wat jij over onze dienstverlening en producten zou willen weten. Bij onduidelijkheden nemen wij contact met je op.

4. Bestellen of afspraak maken

Je hebt de offerte binnen, wat nu? Als je zeker bent van je keuze, kun je jouw keukenfronten direct bestellen door de offerte online goed te keuren. Twijfel je nog over de materiaalkeuze, maak dan vrijblijvend een afspraak om langs te komen in ons HouseCuisine. We kunnen je alle panelen in alle afwerkingen laten zien en voelen.

5. Productie en levering

Heb je de keuken besteld? Dan sturen wij je een aanbetalingsfactuur en nemen wij de keuken in productie. Na ontvangst van de betaling duurt het ongeveer 8-10 weken tot de keuken bij jou thuis afgeleverd wordt. De koerier neemt contact met je op om een afleverafspraak te maken. Daarna monteer je de fronten gemakkelijk zelf op de keuken, precies zoals dat met de rest van de IKEA keuken gaat.

6. Service en onderhoud

Echte materialen hebben op de lange termijn vaak wat onderhoud nodig. Sommige fronten zijn voorzien van lak, en andere van olie, waardoor het onderhoud per afwerking kan verschillen. Kijk voor tips over schoonmaken en onderhoud op onze onderhoudspagina.

7. Review en social media

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk eens tussen onze reviews of laat er zelf een achter.

Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar, ook nadat je de keuken in gebruik hebt genomen. Wij vinden service heel belangrijk. Mogen wij jou ook om een service vragen? Als je de keuken op instagram, facebook of pinterest plaatst, vermeld je @houtcuisine of #houtcuisine er dan bij?