Gratis verzending houtcuisine

Gratis verzending vanaf €2000,-

Offerte binnen 48h

Offerte binnen 48h

Hoogste kwaliteit - betaalbare prijs

Hoogste kwaliteit - betaalbare prijs

Over
HoutCuisine

 

Jouw keuken, jouw stijl

Je brengt veel tijd door in de keuken. Het is de leefruimte waar alles samenkomt. Een fijne plek, waar je je thuis wilt voelen en jezelf wilt zijn. Maar hoe kun je jouw unieke keuken realiseren voor een betaalbare prijs? HoutCuisine biedt daar een oplossing voor. ‘Jouw keuken, jouw stijl’ is ons motto.

zwarte eigentijdse fineer houten keukenfronten
binnenlade fronten massief eikenhout keuken

IKEA basis + unieke keukenfrontjes

IKEA biedt degelijke keukens voor een vriendelijke prijs, die gemakkelijk zelf te monteren zijn. Wij zijn fan van de IKEA-keuken als basis. Praktisch en solide. De buitenkant – en daarmee de uitstraling van jouw keuken – bepaal jij. We bieden frontjes van hoogwaardige materialen, die jouw keuken de look geven van maatwerk en design.

Service tot voorbij de voordeur

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Dat betekent dat we altijd bereikbaar zijn voor vragen of gewoon om even te sparren over ideeën. We bieden je een duidelijke offerte, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Vanaf de offerteaanvraag totdat de keuken geleverd is, houden we contact. Ook daarna staan we voor je klaar. Dus, heb je een vraag of twijfel je ergens over? Bel ons gerust, we vinden het fijn jou te kunnen helpen.

zwarte keukenfronten voor ikea metod keukens hout
Landelijke keukenstijl eikenhout

Oog voor kwaliteit

We maken gebruik van massief hout, dikfineer en andere kwalitatieve materialen. Alles is van een hoogwaardige kwaliteit en kan geleverd worden in verschillende afwerkingen en kleuren. Onze materialen geven de keuken een ambachtelijke of luxe uitstraling. Met een beschermende lak, geven we jouw keuken een lange levensduur en kan hij best tegen een stootje (denk aan vocht, vet, krassen).

Gemakkelijk online regelen

HoutCuisine is een online bedrijf. We leveren op aanvraag. Je kunt bij ons terecht met een ontwerp van de Ikeakeukenplanner. Stuur dit naar ons op en dan maken wij een offerte. Eventuele details bespreken we telefonisch. Simpel en efficiënt.

Zwarte fineer ikea keuken inspiratie
massief zwarte houten keukenfronten

Maatwerk is mogelijk

In principe werken we met de Ikeakeuken als basis. Daarvan kennen we de maatvoering, zodat onze fronten naadloos passen. Maar als jij andere wensen hebt, die meer maatwerk vereisen, dan kunnen we de mogelijkheden altijd bespreken. Lees hiervoor verder op onze maatwerkpagina.

 

Robbe

Mijn passies voor ondernemen en interieur komen samen in HoutCuisine. Ik krijg energie van mooie dingen neerzetten waar mensen écht blij mee zijn. Wat ik vaak terugkrijg van klanten, is dat het prettige contact met mij doorslaggevend was voor de opdrachtbevestiging. Verbinding maken zit in mijn aard; ik ben oprecht in anderen geïnteresseerd en sta altijd open voor een leuk gesprek. Verder ben ik van veel markten thuis: ik heb jarenlang een groot onderhoudsbedrijf gerund, en weet dus goed waar je mee te maken krijgt als je je huis wilt verbouwen of renoveren. Ik denk met je mee. We maken er gewoon wat leuks van!

Robbe Wijnands
Meike van Dam

Meike

In mijn beleving kan de uitstraling van je interieur bepalend zijn voor hoe je je voelt. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie heb ik me altijd verwonderd over het feit dat hier zo weinig aandacht aan besteed wordt in mijn vakgebied. Ik geloof erin dat je je beter voelt als je interieur een afspiegeling is van wie je bent. Het is mijn missie de wereld een stukje mooier te maken. Bij HoutCuisine houd ik me bezig met de webcontent – van tekst tot foto’s.