Gratis verzending houtcuisine

Gratis levering

Offerte binnen 2 werkdagen

Offerte binnen 2 werkdagen

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst met HoutCuisine te herroepen. Dit geldt echter niet als er sprake is van maatwerk. Maatwerk ontstaat door het kiezen van een afmeting, afwerking of andere vorm van uitvoering die niet voorradig is bij onze fabrikant of in ons magazijn.

Producten die geretourneerd kunnen worden
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het retouradres vind je hieronder.

De producten die voor herroeping in aanmerking komen zijn de salontafels.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder naar keuze.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houtcuisine.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die niet geretourneerd kunnen worden
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op klantspecificatie gemaakt zijn. Dit geldt voor alle fronten, panelen, plinten, wandplanken en onderkasten; deze producten worden speciaal op maat gemaakt en per order geproduceerd.

Waar kan ik het naartoe sturen?
Je kunt de bestelling retourneren door het te sturen naar het opgegeven adres dat u ontvangt via de mail. Zorg er wel voor dat we weten wie het verzonden heeft! Voeg een notitie toe met ordernummer en naam, of doe simpelweg de factuur bij de bestelling.