Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Klantervaringen

Wil je graag weten wat onze klanten van ons vinden?

Hieronder staan reviews waarvan sommige met een foto van het eindresultaat. Zo krijg je een nog beter beeld van de mogelijkheden. Je kunt de klantervaringen ook lezen op www.klantenvertellen.nl.

Heb je jouw keuken via HoutCuisine eigen gemaakt?

Wij waarderen het zeer als je een review (met foto) zou willen achterlaten. Je helpt hiermee anderen bij het maken van de juiste keuze.


Ilze Hemmes

Lees meer


Barbara Pals

Lees meer


Jolanda en Frits

Lees meer


Iris uit Breda

Deskundige mensen, erg vriendelijk in contact en heel fijn in meedenken in oplossingen!


Familie uit Zeeland

We hadden zelf onze keuken ontworpen en uiteindelijk kwamen we bij Anneke en het team van Houtcuisine terecht. Wat een fijn bedrijf is dit. Kundig, goede tips en adviezen en zeer goede service. Omdat er bij ons de vakantieperiode tussen zat, is he...

Lees meer


Arjen uit Druten

Prima geholpen en tevreden met het resultaat. Ook toen er even iets tegenzat werd dit goed opgepakt en is er snel een nalevering gedaan. Eerlijke en oprechte mensen die je helpen, meedenken en te vertrouwen zijn.


Carolien uit Merelbeke

Heel erg leuk concept.
Betaalbare mooie keuken kunnen realiseren.


Lennart uit Katwijk

Ik heb goed contact gehad met Nils hij heeft mij zeer bijzonder goed geadviseerd en geholpen hij was ook erg klant gericht te werk gegaan


matthijs uit amsterdam

Ervaring is goed


Frans uit Veldhoven

Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken. Alles is naar onze wens verlopen. Complimenten aan HoutCuisine.


Bernetta uit Dordrecht

Onze ervaring met HoutCuisine is uitstekend. Goede service, de door ons gewenste frees is perfect aangebracht, kleur klopte en het contact met de medewerkers verliep altijd erg prettig. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!


Monique uit Rotterdam

Mijn keuken is erg mooi geworden! Als je geen ikea keuken hebt moet je zelf wel veel meten, maar het was het waard!


T uit Utrecht

Zeer prettige ervaring. Fijne mensen die meedenken en ook kwaliteit leveren. We zijn super blij met onze nieuwe keuken.


Ronny uit Wormer

Prettige, informele en professionele ontvangst en afhandeling van de order. Vakbekwame en innovatieve club!


Maarten uit Nijmegen

Wij hebben een zeer prettige ervaring met Houtcuisine gehad. Vanaf het eerste contact zijn we steeds heel vriendelijk en attent geholpen. Ook langskomen was geen probleem. De keuken is absoluut een eyecatcher nu dankzij jullie!


Ivar uit Pijnacker

Vriendelijke, eerlijke en persoonlijke benadering. Betrokken medewerkers met oog voor kwaliteit. Prima nazorg zonder moeilijk doenerij, wat je vaak bij andere bedrijven wel meemaakt.


Gerda uit Groningen

Een echte aanrader! Fijne mensen en prachtige fronten. Blij mee


Rianne uit Almere

Wij hebben de samenwerking met houtcuisine als erg prettig ervaren. Alles is via de mail en telefoon gegaan. We hadden een behoorlijk wensenlijstje en daar werd door houtcuisine vakkundig en heel adequaat op gereageerd. Ook aanpassing en extra's k...

Lees meer


monique uit raalte

Wij zijn vanaf het eerste Tot het laatste moment enthousiast. Onze keuken ís precies zo geworden zoals wij het ons voorgesteld hadden. Een goede service en goed vakmanschap! ! Top.


Carlijn uit Laren

Super fijn contact om tot een geweldige keuken te komen. Dank voor het meedenken en de flexibiliteit.


Yana uit Rhoon

Super service, zowel in het traject als de nazorg en hulp! Topbedrijf!!!


Gert uit Breda

Creatief en aandachtig met ons meegedacht. Mooie prijs gemaakt. Netjes, vlot en vakkundig geïnstalleerd, keurig op tijd. Klein probleem ter plekke opgelost zonder meerprijs. Aan te bevelen!


Rob en Marjan uit Boxmeer

Onze woonboerderij is compleet met de keuken van Ikea en Houtcuisine. Wij hadden een duidelijk beeld van onze nieuwe keuken en met het advies van de vriendelijke medewerkers iets gewijzigd. Daarna bestelling gedaan en de fronten ontvangen. Onze a...

Lees meer


Michel uit Amsterdam

Ik heb bij Houtcuisine mijn keukenfronten besteld. Ondanks de ingewikkelde order hebben zij prachtig werk verricht. Er ging iets mis in de productie maar dat is perfect opgelost en de nazorg en garantie konden wat dat betreft niet beter. Dank Hout...

Lees meer


Mieke uit Zevenbergen

Onze prachtige robuuste eikenhouten keuken is een ware blikvanger geworden in onze woonkeuken. HoutCuisine heeft ons goed geholpen. Het eindresultaat is helemaal naar wens en verrast ieder die onze keuken ziet. Top!


Wilfried uit Purmerend

Ik ben erg tevreden over de keuze die ik heb gemaakt voor Houtcuisine. Ik had het plaatje hoe ik mijn keuken wilde hebben in mijn hoofd en na enig zoekwerk ben ik bij houtcuisine terechtgekomen. Hier ben ik op een zeer professionele wijze geholpen...

Lees meer


Simone uit Wageningen

Goed advies gekregen bij het uitkiezen van het hout en de mogelijkheden die er zijn. Ze nemen echt de tijd voor je. Onze keuken ziet er vakkundig goed en mooi uit. Wij zijn blij met het resultaat :)


Paul uit Utrecht

Goed meegedacht, altijd bereikbaar en een foutje was snel hersteld. Resultaat is top, een aanrader.


Gerti en Guus uit Epe

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keukenkastjes.
Het is erg mooi geworden.van een keuken die wij niet mooi vonden is het nu door de fronten een heel andere keuken geworden.
De samenwerking was ook uitstekend.


Jelmer uit Kampen

Vriendelijke mensen die ons goed en bruikbaar advies hebben gegeven. Er is een meubel op maat gemaakt waarbij goed gecommuniceerd is en wat volledig naar onze wens is. Verder hebben ze ons goed gewezen op voor en nadelen en risico's van onze keuze...

Lees meer


Anoniem uit Onbekend

Prettig personeel,vriendelijk,vakkundig en beleefd.
Gebruikmaking van goede kwaliteit hout.
Er wordt schoon en vakkundig gewerkt.
Kan niet anders zeggen, raadpleeg Houtcuisine voor een keukenrenovatie of een nieuwe keuken!


Yvonne uit Enschede

Wij zijn erg blij met de wijze van communicatie en het meedenken van Houtcuisine. Snel antwoord op mails, fijne samenwerking en vakwerk geleverd.


Richard uit Den Haag

Samen met Houtcuisine en onze aannemer hebben wij een prachtige keuken gemaakt. Prachtig eikenhout op een keuken van ikea. De deurtjes en laden zijn heel mooi. Prettige partij. Goed contact.


Bert Hilkens uit Schinnen

De manier van communiceren sprak mij erg aan. Ik ga op mijn gevoel af in dit soort beslissingen en mijn gevoel was na 15 min bellen met Jos dusdanig goed dat ik besloten heb om mijn fronten te bestellen bij HoutCuisine. Er werd goed meegedacht en de levering verliep erg snel en netjes!

Lees meer