Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Elmer

Elmer

Onze FRONTfather Elmer heeft in 2011 HoutCuisine bedacht en opgestart. Elmer is verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten van HoutCuisine. Dus als je belt, zul je negen van de tien keer Elmer aan de lijn krijgen. En daarnáást zorgt hij dat je order met aandacht wordt geproduceerd en bij je wordt afgeleverd. Elmer denkt veel in mogelijkheden en oplossingen, niets is hem te gek, dus bel of mail ons gerust.

Elmer is jarenlang meubelmaker en interieurdesigner. Hij is vooral een ondernemer in hart en nieren!


Keith

Keith

Onze FRONTrunner Keith is zelfstandig meubelmaker. Geen klus is te ingewikkeld voor Keith. Zijn expertise ligt bij maatwerk meubels met bijzondere en technische afwerkingen. Keith ondersteunt HoutCuisine in de productie en bij het testen van onze nieuwe ontwerpen, materialen en afwerkingen. En daarnaast is hij gewoon elke dag in onze werkplaats in Windesheim! 

Keith is geboren in Ierland en heeft in Nederland zijn opleiding tot meubelmaker gevolgd. En dat is gelukt! Keith is 'by far' de beste meubelmaker die wij kennen. Dus heeft u naast keukenfrontjes andere maatwerkmeubels nodig dan verwijzen wij u graag, en met een gerust hart, door naar Keith.


Lobke

Lobke

Onze FRONTlady Lobke is binnen HoutCuisine een veelzijdige duizendpoot die verantwoordelijk is voor de administratie, de P&O binnen het bedijf en de facilitaire zaken op onze vestigingen. Daarnaast ondersteunt Lobke Elmer in het klantcontact, het productieproces en de kwaliteitswaarborging. 

Net als al onze medewerkers heeft Lobke een sterke binding met onze belangrijkste grondstof: Hout. Zij heeft jarenlang als boswachter gewerkt waar zij betrokken was bij de kap van productiebossen binnen het programma duurzaam bosbeheer
 in Nederland.