Bel ons: 085 - 016 06 06 e-mail

Blogs

Keuken uit de reclame van Unox

De keuken uit de Soep in Pak reclame van Unox valt op. Dat merken we op het hoofdkwartier van HoutCuisine. Als er voor de derde keer deze maand gebeld wordt met de vraag of wij kastdeurtjes kunnen leveren “zoals in de reclame van Unox” weten we dat deze reclame inspireert. En om niet een hele blog te hoeven lezen voor het antwoord: ja, wij kunnen je helpen met het realiseren van zo’n keuken als in de reclame.

Lees meer


Metod wordt de nieuwe IKEA keuken

Na ruim twintig jaar trouwe dienst lijken de Faktum-keukens van IKEA plaats te gaan maken voor een geheel nieuw systeem: Metod. Met Metod speelt IKEA in op de nieuwe keukentrends en maakt de indeling van haar keukens nog flexibeler. De eerste geruchten lazen we afgelopen februari al op Ikeafans.com. Officieel is het nieuwe IKEA keukensysteem  op 6 maart 2013 gepresenteerd in Stockholm. Vanaf 15 april is de nieuwe IKEA keuken verkrijgbaar in Noorwegen. Verwacht wordt dat de nieuwe IKEA keuken in het eerste half jaar van 2014 in Nederland leverbaar is.

Lees meer


Maatwerk keuken in koffiebar Zwolle

Een maatwerk keuken van HoutCuisine is vanaf vandaag het middelpunt van een bijzondere koffiebar in Zwolle. In de winkel van onze partner Huishout kun je nu naast meubels en woonaccessoires nu ook terecht voor een goede kop koffie. En niet zomaar een koffie want net als de houten keukens van HoutCuisine heeft de koffie bij Koffie to Go een mooi verhaal.

Lees meer


Eiken badmeubel uit de keuken van HoutCuisine

Een eiken badmeubel is een blikvanger in je badkamer. Vooral in badkamers met een ingetogen stijl komt een eiken badmeubel helemaal tot zijn recht. HoutCuisine levert sinds kort op maat gemaakte eiken badmeubels. En net als de keukens van HoutCuisine op maat gemaakt en naast eikenhout ook verkrijgbaar in andere houtsoorten. Zo maak je met HoutCuisine niet alleen jouw keuken in jouw stijl, maar maak je ook jouw badkamer helemaal zoals jij het wilt!

Lees meer


In de media: eikenhouten keukens zijn hot

De eikenhouten keukens van HoutCuisine zijn niet onopgemerkt geïntroduceerd. De eikenhouten, sloophouten en steigerhouten keukens van HoutCuisine verschenen in bladen, kranten en diverse blogs. Deze maand vind je ons zelfs in het aprilnummer van 101 Woonideeën. En daar zijn we best trots op! De aandacht van de media laat zien dat het concept van HoutCuisine goed wordt ontvangen en aansluit bij het huidige tijdsbeeld.

Lees meer